AGROSOLution

Újdonság a biológiai növénytáplálásban, immunerősítésben

Elsőként kapott szabadalmat ez a forradalmian új lombtrágya, amely közvetlenül a fotoszintézis hatékonyságát emeli minden növényben.

A benne levő kalcium ásványból a növényi sejtekben CO2 szabadul fel, amely növeli az asszimilációt. A termékben algakivonat is található, aminek köszönhetően növényi hormonok segítségével a képződő tápanyagtöbblet közvetlenül a hajtás és gyökércsúcsokba áramlik.

A bizonyított terméstöbbletnél fontosabb, hogy a minőség javul és a növények ellenálló képessége jelentősen megnövekszik.

Az 1 literes kertészeti kiszerelés kizárólag nálunk kapható.

Nagyon fontos, hogy ez a professzionális termék csak a technológia pontos betartása esetén tudja a maximális teljesítményt nyújtani!

Fotoszintézis

Használatához a következőket kell figyelembe venni:

Agrosolution

A hatásmechanizmus a következő:

A növények jelenleg levél- vagy talajtrágya által jutnak hozzá a hiányzó tápanyagokhoz. A CO2-trágyázás azonban szabadföldön teljes mértékben ismeretlen.

A növénynek az optimális növekedés érdekében megfelelő CO2 ellátásra van szüksége. Legkedvezőbb esetben a fotoszintézishez szükséges CO2 tartalom 0,1 és 1,0 térfogatszázalék között van. A levegő CO2 tartalma csak 0,03 térfogatszázalék, emiatt a növények az optimális szintjük alatt dolgoznak. És itt lép színre az AGROSOLution.

Az AGROSOLution-t vízzel kell vegyíteni és finom permetként kell felvinni a levelekre.

Mivel a CO2 felszabadulása a különleges ásványból a levél belsejében történik pH különbség hatására, ezért ez a CO2 termelés nem szennyezi a környezetet, épp ellenkezőleg:

A növény a CO2-t glükózzá és oxigénné alakítja, így több oxigént bocsát ki, tehát erősíti a “zöld tüdőt”. Miután az AGROSOLution finom permetként a levélre került, behatol a növénybe a gázcsere nyílásokon keresztül. Az ásványi anyagokból a növény belsejében CO2 szabadul fel. Ennek következtében pedig több protein és glükóz termelődik és a növény több oxigént ad le a környezetnek.

Sárgarépa

Kísérleti tapasztalatok:

43 országban zajlottak-zajlanak kísérletek szinte minden növénykultúrában. Mi nagyüzemben repcében, kiskertben sárgarépában mértünk.

Az AGROSOLution-nel három alkalommal kezelt 10 hektáros repceföld növényei jóval erősebb gyökérzettel rendelkeznek, mint a kezeletlen repcék. A hosszabb és vastagabb gyökérzet a növények számára könnyebb tápanyagfelvételt tesz lehetővé, és a repce talajlazító hatása is jobban érvényesül. A kezelt növényeken több elágazódás, és nagyobb termések tapasztalhatók.

Kiskerti sárgarépa termesztésben 10 pest megyei kert átlagában elmondható, hogy a termés 50%-al volt magasabb, mint a kezeletlen állományban. A képek magukért beszélnek.