Szaktanácsadás gazdálkodóknak

Ökológiai átállás bio termelés

Szolgáltatásainkat egyrészt az ökológiai gazdálkodásra történő átálláskor, másrészt pedig a már működő biogazdaságok segítésére javasoljuk, de az olyan mezőgazdasági termelést végző cégek számára, amelyek csökkenteni szeretnék a vegyszerterhelést ugyancsak hasznos tanácsokkal szolgálhatunk.

Specialitásunk a saját fejlesztésű biológiai növényvédelmi technológiáink.

Ezekre háromféle megoldást tudunk ajánlani:

Ökológiai átállás bio termelés

Ökológiai átálláskor a következőket tudjuk ajánlani:

Első lépésként mindenképpen ajánlott igénybe venni biogazdálkodási tanácsadói szolgáltatásunkat  helyszíni tanácsadás formájában. Ennek keretében végigjárjuk és felmérjük a gazdaság teljes területét, majd gyakorlati tanácsokkal szolgálunk az átállás menetével és a termelés átalakításával kapcsolatban.

A második lépés valamelyik ökológiai minősítő szervezet felkeresése. Hazánkban két ilyen cég működik.

A kapcsolatfelvétel után a szükséges adminisztrációs dokumentumok elkészítése következik, amelyek alapján tudunk szerződést kötni.

Szakértői csapatunk az agrárium három fő ágában (szántóföldi növénytermesztés, állattenyésztés és kertészet) nyújt segítséget az ökológiai gazdálkodásra történő átálláshoz. Ez az előírások ismertetésétől a legaprólékosabb gyakorlati szaktanácsig terjed. Mi lépésről lépésre kidolgozzuk az átállási tervét és segítünk a megvalósításban. Tanácsadóink felsőfokú végzettségű szakemberek. A cég vezetője hosszabb ideig vezetett biogazdaságot.

Ökológiai átállás bio termelés

Mi a következőkben nyújtunk segítséget: 

További információkért keressen bizalommal:

Székely Gyöngyvér

e-mail: gyongyver@agrotipp2000.hu

Telefon: 70-63-73-883