Bemutatkozik a Bio-Gazdabolt

Székely Gyöngyvér bio gyömbér gazdabolt

Biokert és biogazdálkodás

Cégünk a biokertészet és az ökológiai gazdálkodás témakörében nyújt szaktanácsot, szolgáltatásokat. Webáruházunkban pedig elérhető minden speciálisan a vegyszermentes kertészkedéshez szükséges termék a csávázatlan és bio vetőmagoktól, az ellenálló gyümölcsfákon, palántákon keresztül, egészen a biológiai növényvédelmi és talajjavító élő készítményekig.

Különleges termékeink:

Polyversum, Nematop, Nemastar, Natur Terra, Neem Azal, Novodor, Agrosol liquid, Alginit, mikorhizza gombák, feromoncsapdák, petefürkészek, ragadozó atkák, bio palánták, régi magyar gyümölcsfák

Vegyszermentes kert és ökológiai átállás

Eddig több ezer régi magyar és ellenálló gyümölcsfa telepítéséhez, kezeléséhez nyújtottunk szakmai segítséget.. Megépítettünk közel háromszáz saját fejlesztésű ökológiai dombágyást. Segítettünk átállni majdnem száz biogazdaságnak, megírtunk ugyanennyi Öko pályázatot és komoly ismeretterjesztő munkát végzünk.

Székely Gyöngyvér bio gyömbér gazdabolt

Biológiai növényvédelem webáruházunkban

Tapasztalataink szerint a biológiai növényvédelem és az ökológiai gazdálkodás termékei hatékonyan csak szaktanácsadással egybekötve árusíthatóak.  Ezért döntöttünk úgy, hogy az értékesítést három módon folytatjuk: 

Székely Gyöngyvér

e-mail: gyongyver@agrotipp2000.hu

Telefon: 70-63-73-883