Online szaktanácsadás

Online szaktanácsadási szolgáltatásunkat a legkülönfélébb biokertészeti- és biológiai növényvédelmi kérdésekben veheti igénybe.

Segítünk például a vetésterv összeállításában, fajták ajánlásában, növénybetegségek kezelésében és az ökológiai metszésben.

Kisebb munkát igénylő feladatokat ingyenesen is elvégzünk, megadjuk a szükséges információkat, a komolyabb időráfordítást igénylőkért azonban minimális díjat kérünk. Ennek összegét a szaktanács elvégzése előtt megírjuk Önnek, amely alapján eldöntheti, hogy igényli-e a szolgáltatást. Megerősítő válasza után küldünk egy díjbekérőt, amelynek befizetése után adjuk meg a személyre szabott szaktanácsot írásos-fényképes formában.

Minden esetben kérjük a szükséges fényképek feltöltését a területről, a növényzetről, a metszésre szoruló fáról (legalább 2-3 irányból 90 fokos fordulókkal). Ez egyrészt azért fontos, hogy jobban lássuk a szükséges részleteket, másrészt pedig, hogy az ajánlott kezelések helyét be tudjuk jelölni a fotókon megfelelő informatikai képi megoldásokkal.

Szeretettel várjuk megkeresését!
A Bio-Gazdabolt csapata

Tanácsadás kérése